Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Általános és speciális árucikkek beszerzésével, értékesítésével foglalkozunk. Termékkínálatunkkal és kapcsolódó szolgáltatásinkkal elsődlegesen a beszerzői és karbantartói munkakörök támogatásában érjük el a legnagyobb eredményeket.
Egyik legnagyobb sikerünk, hogy cégünk, a Next Evolution Kft. 2015-ös alapítása óta több hazai és nemzetközi gyártó cég is stratégiai Partnerként tekint ránk.

Kiemelkedő eredményeket érünk el az eddig használt termékek csereszabatos kiváltásaival, ezért webáruházunkon keresztül szélesebb körben szeretnénk megismertetni az újításra fogékony érdeklődőket.

NECH (Next Choice!) márkanéven forgalmazunk tesztelt, kipróbált, jó minőségű csereszabatos termékeket, amelyek kiemelkedő megtakarítási potenciállal rendelkeznek a karbantartási anyagok körében és a kiváló ár/érték arány jellemző rájuk.
A NECH portfóliót jelenleg csereszabatos munkahengerekből, csatlakozókból, szelepekből, LOTO eszközökből és lineáris egységekből állítottuk össze, de a forgalmazott eszközök köre folyamatosan bővül.

Az általunk képviselt gyártókat elsősorban a termékeinek minősége, megbízhatósága, ár/érték aránya és a Partnereink általi kereslet alapján választjuk. Termékskálánk, nemzetközi és hazai beszállítói kapcsolataink révén a legtöbb felmerülő igényre megoldással tudunk szolgálni.

Bővebben információt rólunk, tevékenységünkről - a logóra kattintva - weboldalunkon talál: